Samen sterk voor BREEAM

Samen sterk voor BREEAM


Trewatin richt zich op het ontwerpen en realiseren van duurzame oplossingen voor de inrichting van bebouwd gebied. Zij ontwerpen en realiseren vaak groen- en faunavoorzieningen gecertificeerd conform de BREEAM eisen.

Trewatin ontzorgt de opdrachtgever van a tot z. Ze zijn al betrokken vanaf het schetsontwerp om samen met de opdrachtgever het beste ontwerp te maken voor het terrein. Ook verzorgen zij de realisatie van de groen- en faunavoorzieningen en zorgen ervoor dat alles juist is vastgelegd voor BREEAM.

Indien gewenst voorzien zij ook het jaarrond onderhoud voor de opdrachtgever.

Faunavoorzieningen


Een belangrijk onderdeel hiervan is het toepassen van de juiste voorzieningen voor bijen, insecten en vleermuizen. De stand van de wilde bijen gaat namelijk in snel tempo achteruit dus voldoende nest- en woongelegenheden zijn essentieel om bedreigde soorten in stand te kunnen houden.

Samenwerking


Wij hebben al een aantal jaren een nauwe samenwerking met Trewatin. De bijenhotels, o.a. Nomada, voor deze BREEAM-projecten maken wij in onze eigen werkplaats in Overloon. Naast het produceren van de bijenhotels plaatsen onze ervaren monteurs de bijenhotels bij de projecten. Op deze manier wordt iedereen ontzorgd en weten zij ook zeker dat het bijenhotel op de juiste plaats staat.

Custom-Made bijenhotel


Ook met speciale aanvragen gaan wij aan de slag in goed overleg met Trewatin. Zo hebben wij een uniek bijenhotel gemaakt in de vorm van de letters van DHL voor het project Dordrecht Distripark DHL, een nieuw sorteercentrum dat voldoet aan de hoogste officiële duurzaamheidsstandaard; BREEAM-NL “Outstanding”.

Wij kijken uit naar het volgende project dat wij in samenwerking met Trewatin mogen uitvoeren!

Over Trewatin:
Trewatin richt zich op het ontwerpen en realiseren van duurzame oplossingen voor de inrichting van bebouwd gebied. Hierbij zijn zij gespecialiseerd in twee verschillende oplossingsrichtingen. Het ondergronds bufferen en infiltreren van hemelwater middels een door hen ontwikkeld prefab betonnen mantoegankelijk systeem & het ontwerpen en realiseren van groen en faunavoorzieningen, vaak gecertificeerd conform de BREEAM eisen.

Misschien vind je dit ook interessant

educatieve posten bijenhotel
Nieuws

Nieuw educatief postermateriaal

Nieuw educatief postermateriaal  Bijenhotelkopen.nl heeft onlangs een nieuw product gelanceerd dat gericht is op het vergroten van bewustwording over het belang van het ondersteunen van

Lees verder »
Winkelwagen