Montageteam

Professioneel montageteam

Wij ontzorgen je geheel met ons eigen, enthousiaste montageteam.

Onze ervaren monteurs zijn goed opgeleid, zij plaatsen de bijenhotels op de juiste manier voor de wilde bijen. Zo heb je er zelf geen omkijken naar en weet je zeker dat het bijenhotel op de juiste plaats staat.

De grotere modellen (BeeDouble, BeeNice, Melitta Eucera en BeeHoney) worden altijd door ons eigen montageteam geplaatst. Deze bijenhotels worden met speciale grondankers in snelbeton geplaatst. De opbouw van deze bijenhotels moet professioneel worden uitgevoerd wegens de grootte en het zware gewicht. Geen eenvoudig klus, maar “onze jongens” zijn er speciaal voor opgeleid. Ons montageteam doet het met veel plezier en plaatsen bijenhotels en educatieve informatieborden in heel Nederland. Van bedrijventerreinen in Maastricht tot de Nieuwe Maasvlakte bij Rotterdam en van particulieren in Drenthe tot groene schoolpleinen in Noord-Holland. Het montageteam draait hun hand er niet voor om.

De grens steken ze ook regelmatig over, aangezien ze ook bijenhotels en educatieve informatieborden in België en Duitsland plaatsen, bij o.a. agrariërs, op bedrijventerreinen, in natuurgebieden en bij particulieren.

montageteam-leon
montageteam-beehome
montage beehoney
montageteam-melitta
montageteam bijenhotelkopen.nl


De plaatsingskosten staan altijd duidelijk en overzichtelijk in onze offertes. Na goedkeuring van de offerte wordt een leverings- en plaatsingsdatum afgesproken en telefoonnummers uitgewisseld zodat het montageteam op de dag van plaatsing een half uur voor aankomst extra kan bellen. Uiteraard alles in overleg met de klant.

Wil je meer informatie over onze bijenhotels en onze leverings- en plaatsingsmogelijkheden? Mail dan naar info@bijenhotelkopen.nl

Winkelwagen