Sponsoring

Als sociale onderneming vinden wij het belangrijk om een bijdrage te leveren aan de leefbaarheid van de regio waarin wij woonachtig en werkzaam zijn. Wij geven namelijk graag iets terug aan onze samenleving. Veel natuur, sport- en vrije tijd verenigingen en initiatieven kunnen niet bestaan zonder de (financiële) hulp van ondernemers.

Als sponsor ondersteunen we op kleine schaal lokale initiatieven en organisaties op het gebied van natuur, sport en lokale leefbaarheid. Dat doen we met veel plezier. Of het nu gaat om ondersteuning, het leveren van materialen of producten of het delen van kennis en/of ons netwerk. Als kleine, sociale onderneming is het niet mogelijk om financieel te sponsoren, maar er zijn diverse andere mogelijkheden om initiatieven te ondersteunen.

Natuur

Groene Schoolplein Overloon 
Wij hebben een Nomada bijenhotel en een educatief informatiebord gesponsord voor op het Groene Schoolplein van de lokale basisschool, de Josefschool in Overloon.

Bosopa’s Overloon
We hebben materialen, kennis en advies gesponsord voor het realiseren van een groot bijenhotel die door vrijwilligers (genaamd de bos-opa’s) is geplaatst in natuurgebied De Overloonsche Duinen. Dit natuurgebied omvat 720 ha. bos en heide en ligt op een voormalige stuifzandrug ten zuiden van het dorp Overloon in de gemeente Boxmeer. Hier zijn, naast naaldbomen, ook enkele heiderestanten te vinden maar bovenal de zeer zeldzame jeneverbesstruiken.

Sport / lokale initiatieven

Paardensport
De dochter van 1 van onze medewerkers is fervent paardrijdster. Om warm te blijven tijdens het inrijden kreeg ze van ons, als sponsoring, een fleece-jas met logo en naamsvermelding. Eenzelfde fleece-jas die ons montageteam ook gebruikt. Zo blijft iedereen lekker warm.

 

Mountainbikeclub 
De mountainbikeclub Loën uit Overloon heeft in het bedrijf Bijenhotelkopen.nl een BIJ-zondere nieuwe kledingsponsor gevonden. Om de sportieve vriendenclub in het nieuw te steken voor het zomer- en winterseizoen, werd een sponsor samenwerking gezocht met 8 lokale ondernemers. Het BIJ-zondere Overloonse bedrijf Bijenhotelkopen.nl werd als hoofdsponsor gecontracteerd. “We zijn er trots op om kledingsponsor te zijn van deze enthousiaste en sportieve club lokale mountainbikers’ zegt Bianca Pouw, eigenaar van Bijenhotelkopen.nl. “Iets terugdoen voor de lokale gemeenschap van het dorp Overloon, waar we leven, werken en sporten, is waar wij in geloven en wat we via deze sponsoring willen uitdragen.”.

Leon Gerrits van de Moutainbikeclub Loën vult aan: “Als vriendenclub mountainbiken we elke week met veel plezier en jaarlijks organiseren wij ons Mannen-bikersweekend op de Veluwe of in Drenthe. Een nieuw tenue was hard nodig. We willen alle sponsoren bedanken voor hun financiële ondersteuning, zodat we de nieuwe fietskleding hebben kunnen aanschaffen.”.

Eigenaar Bianca Pouw te midden van de BIJ-zonder sportieve groep mountainbikers