Sponsoring

Wij geven graag iets terug aan onze samenleving door middel van sponsoring. Veel natuur, sport- en vrije tijd verenigingen en initiatieven kunnen niet bestaan zonder de (financiële) hulp van ondernemers.

Als sponsor ondersteunen we op kleine schaal lokale initiatieven en organisaties op het gebied van natuur, sport en lokale leefbaarheid. Dat doen we met veel plezier. Of het nu gaat om ondersteuning, het leveren van materialen of producten of het delen van kennis en/of ons netwerk. Als kleine, sociale onderneming is het niet mogelijk om financieel te sponsoren, maar er zijn diverse andere mogelijkheden om initiatieven te ondersteunen.

sponsoring-groene-schoolplein

Bianca Pouw  monteert een educatief bord met uitleg over het bijenhotel

” Als sociale onderneming vinden wij het belangrijk om een bijdrage te leveren aan de leefbaarheid van de regio waarin wij woonachtig en werzaam zijn ”.

Bianca Pouw, eigenaar

Groene Schoolplein Overloon

Wij hebben een Nomada bijenhotel en een educatief informatiebord gesponsord voor op het Groene Schoolplein van de lokale basisschool, de Josefschool in Overloon.

Nomada-bijenhotel-sponsoring
sponsoring-groene-schoolplein-overloon

Mountainbikeclub

De mountainbikeclub Loën uit Overloon heeft in het bedrijf Bijenhotelkopen.nl een BIJ-zondere nieuwe kledingsponsor gevonden. Om de sportieve vriendenclub in het nieuw te steken voor het zomer- en winterseizoen, werd een sponsor samenwerking gezocht met 8 lokale ondernemers. Het BIJ-zondere Overloonse bedrijf Bijenhotelkopen.nl werd als hoofdsponsor gecontracteerd. “We zijn er trots op om kledingsponsor te zijn van deze enthousiaste en sportieve club lokale mountainbikers’ zegt Bianca Pouw, eigenaar van Bijenhotelkopen.nl. “Iets terugdoen voor de lokale gemeenschap van het dorp Overloon, waar we leven, werken en sporten, is waar wij in geloven en wat we via deze sponsoring willen uitdragen.”.

Leon Gerrits van de Moutainbikeclub Loën vult aan: “Als vriendenclub mountainbiken we elke week met veel plezier en jaarlijks organiseren wij ons Mannen-bikersweekend op de Veluwe of in Drenthe. Een nieuw tenue was hard nodig. We willen alle sponsoren bedanken voor hun financiële ondersteuning, zodat we de nieuwe fietskleding hebben kunnen aanschaffen.”.

Bijenhotelkopen-hoofdsponsor Mountainbiketeam
Winkelwagen