Contact

Postadres

De Oude Molen 5
5825 KA Overloon

Adres werkplaats

Het Impacthuis
De Oude Molen 5
5825 KA Overloon

Telefoon

06-40953912 (Bianca)
06-57553871 (Leon)

Neem contact met ons op

Heb je een vraag of wil je graag een offerte aanvragen voor één van onze grotere modellen? Gebruik dan het onderstaand contactformulier. Wij bekijken onze ontvangen berichten dagelijks en reageren zo snel mogelijk.

Veelgestelde vragen

In de webshop wordt per product aangegeven wat de verzendkosten zijn. Voor grotere aantallen graag contact opnemen via het contact formulier of via info@bijenhotelkopen.nl 

Het leveren en plaatsen van de grotere bijenhotels is maatwerk. Dit wordt snel en professioneel gedaan door ons eigen montageteam. De kosten hiervan staan vermeld bij de afzonderlijke modellen.

De bestelling wordt binnen 3 tot 5 werkdagen verwerkt en aangeboden bij Post NL. Normaal gesproken bezorgt Post NL het pakket dan de eerstvolgende bezorgdag, maar altijd binnen 2 bezorgdagen.

Je bent van harte welkom op onze locatie in Overloon, De Oude Molen 5. Neem van tevoren wel contact met ons op zodat wij de bestelling klaar kunnen zetten.

Het plaatsen van onze grote modellen is maatwerk en wordt daarom uitgevoerd door ons professionele montageteam. Onze ervaren monteurs zijn opgeleid om de bijenhotels op de juiste manier te plaatsen voor de wilde bijen. Neem voor de mogelijkheden en prijzen contact met ons op via het contactformulier.

Winkelwagen