Educatie en Voorlichting

Educatie en Voorlichting

Als sociale onderneming vinden wij het belangrijk om verder te gaan dan het verkopen van een product. Wij geloven in de boodschap die we uitdragen en het maatschappelijke belang daarvan. Daarom zetten wij ons in voor educatie en voorlichting over bijenhotels en de wilde bij.

Educatieve Bebording

Om betere kansen voor de wilde bijen te scheppen is educatie en voorlichting over bijenhotels van groot belang. Daarom bieden wij ook educatieve borden aan. Deze informatieborden geven op een heldere wijze uitleg over het bijenhotel en over het belang van nestgelegenheid voor de wilde bijen en de andere bewoners, zoals de lieveheersbeestjes, gaasvliegen en graafwespen.

De standaard bebording kost 159,00
De standaard bebording met 2 palen kost 199,00
De standaard bebording met frame en 4 palen kost Euro 299,00
Deze prijzen zijn incl. 1 eigen logo en excl. BTW en leverings- en plaatsingskosten

Tegen een meerprijs is een ander formaat of kleurstelling mogelijk. We brengen hiervoor graag vrijblijvend een offerte uit.

Interesse in educatieve bebording? Neem contact met ons op via het contactformulier.

Scholen / Groene Schoolpleinen

Een duurzame maatschappelijke ontwikkeling begint bij onze jeugd. Die ontwikkeling wordt geboren vanuit kennis en inzicht. Door de nadruk te leggen op het belang van ons milieu sturen we kinderen de maatschappij in die op een andere, duurzame, manier naar de wereld kijken. Zo maak je maatschappelijke impact.

Voor het bijvriendelijk inrichten van (Groene) Schoolpleinen plaatsen wij regelmatig bijenhotels met educatieve bebording. Wilt u meer informatie hierover ontvangen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via info@bijenhotelkopen.nl.

Wij verzorgen daarom presentaties. Tijdens die presentaties delen we interessante informatie over de wilde bijen. Hun gedrag, leefomgeving en de problematiek omtrent hun woon- en nestgelegenheid komen aan bod. Natuurlijk wisselen we die theorie af met een stuk praktijk dat de functie van het bijenhotel verder zal illustreren.

Interesse in een presentatie? Neem contact met ons op via het contactformulier.

Nederland Zoemt

Nederland Zoemt biedt educatie en voorlichting over bijenhotels

Een van onze partners, Nederland Zoemt, investeert stevig in educatieve projecten voor jong en oud. Als leerkracht kun je op hun website verschillende bronnen vinden die kennisoverdracht omtrent wilde bijen stimuleren en vergemakkelijken. Ook voor groenbeheerders en beleidsmedewerkers is er veel interessant materiaal beschikbaar.