Educatie en voorlichting

Educatie en voorlichting

Bij Bijenhotelkopen.nl gaan we verder dan alleen het aanbieden van producten; als sociale onderneming hechten we veel waarde aan educatie en voorlichting. Wij geloven in de boodschap die we uitdragen en het belang daarvan voor de samenleving. Daarom zetten wij ons actief in voor educatie en voorlichting over bijenhotels en de wilde bij.

Educatieve Bebording
en posters

Om de levenskansen voor wilde bijen te vergroten, geloven wij sterk in educatie en voorlichting over bijenhotels. Daarom bieden wij educatieve informatieborden en posters aan. Deze borden en posters geven duidelijke uitleg over bijenhotels en benadrukken het belang van nestgelegenheid voor wilde bijen. Bovendien bevatten ze interessante feiten over wilde bijen en verduidelijken ze het onderscheid tussen honingbijen en wilde bijen.

educatie-en-voorlichting-bijenhotels
educatieve posten bijenhotel
Standaard bebording euro 159,00
Nomada-met-informatiebord
Infobord op twee palen euro 199,00
educatieve-bebording
Infobord met frame euro 299,00

Kosten bebording:
159,00 euro voor standaard bebording

199,00 euro voor standaard bebording met 2 palen
299,00 euro voor standaard bebording met frame en 4 palen

Deze prijzen zijn incl. één eigen logo en excl. btw en leverings- en plaatsingskosten
Tegen een meerprijs is een ander formaat of kleurstelling mogelijk. We brengen hiervoor graag vrijblijvend een offerte uit.

Kinderbord
in Jip & Janneke taal

We bieden ook een speciaal informatiebord voor de jonge natuurliefhebbers aan, geschreven in taal die kinderen begrijpen. Dit kleurrijke bord legt op een toegankelijke manier uit waarom wilde bijen zo belangrijk zijn en hoe bijenhotels werken. Het bevat leuke wetenswaardigheden, grappige illustraties en gemakkelijk te lezen teksten.

Educatieve posters

Onze educatieve posters leggen de basisprincipes uit van het ondersteunen van wilde bijen en het gebruik van bijenhotels. Ze zijn ideaal voor groene schoolpleinen, bezoekerscentra en andere educatieve punten. Naast de standaard-volwassenen poster is er ook een kinderposter, deze is niet alleen educatief, maar ook leuk en boeiend, met essentiële informatie en leuke feitjes om de interesse van jonge kijkers vast te houden.

Een van de unieke kenmerken van dit postermateriaal is de mogelijkheid tot personalisatie. Wij bieden de optie om de posters te voorzien van bijvoorbeeld het logo van een gemeente of sponsor. Op deze manier kunnen lokale overheden, organisaties of bedrijven hun betrokkenheid bij ondersteuning van de wilde bijen tonen en tegelijkertijd de verspreiding van belangrijke informatie ondersteunen.

De posters hebben een formaat van A1 en zijn ontworpen in een liggend model met levendige full-colour illustraties. Dit maakt ze zeer geschikt voor gebruik in verschillende omgevingen, van klaslokalen tot natuurgebieden.

Prijzen
25,00 euro voor standaard poster A1 formaat
30,00 euro voor gepersonaliseerde poster A1 formaat
(met kleine tekstregel en 2 of 3 logo's)  

Deze prijzen zijn excl. btw en excl. verzendkosten.

Interesse in educatieve bebording of educatieve posters? Neem contact met ons op via het contactformulier.

De educatieve posters, de standaard- en de speciale kinderversie zijn ook direct te bestellen in onze webshop. 

Winkelwagen