Educatie en voorlichting

Educatie en voorlichting

Als sociale onderneming vinden wij het belangrijk om verder te gaan dan het verkopen van een product. Wij geloven in de boodschap die we uitdragen en het maatschappelijke belang daarvan. Daarom zetten wij ons in voor educatie en voorlichting over bijenhotels en de wilde bij.

Educatieve Bebording

Om betere kansen voor de wilde bijen te scheppen is educatie en voorlichting over bijenhotels van groot belang. Daarom bieden wij ook educatieve borden aan. Deze informatieborden geven op een heldere wijze uitleg over het bijenhotel en over het belang van nestgelegenheid voor de wilde bijen en de andere bewoners, zoals de lieveheersbeestjes, gaasvliegen en graafwespen.

educatie-en-voorlichting-bijenhotels
educatie-en-voorlichting
Standaard bebording euro 159,00
Infobord op twee palen euro 199,00
educatie-en-voorlichting
Infobord met frame euro 299,00


De standaard bebording kost euro 159,00

De standaard bebording met 2 palen kost euro 199,00
De standaard bebording met frame en 4 palen kost euro 299,00

Deze prijzen zijn incl. één eigen logo en excl. btw en leverings- en plaatsingskosten
Tegen een meerprijs is een ander formaat of kleurstelling mogelijk. We brengen hiervoor graag vrijblijvend een offerte uit.

Kinderbord
in Jip & Janneke taal

ok bieden wij een speciaal kinderbord aan in Jip & Janneke taal. Dit kleurrijke informatiebord met uitleg over het belang van de wilde bijen en de werking van het bijenhotel is speciaal gemaakt voor kinderen. Er staan leuke weetjes op, grappige illustraties en gemakkelijk leesbare teksten. Kinderbord, incl. robuust houten frame, kost Euro 299 (excl. BTW en leveringskosten)

educatie-kinderbord-bijenhotel

Interesse in educatieve bebording? Neem contact met ons op via het contactformulier.

Winkelwagen