Custom-made bijenhotel

Custom-made bijenhotel

Prijs op aanvraag

Een uniek bijenhotel in de vorm van je bedrijfslogo? Je bedrijfsnaam als bijenhotel-letters van cortenstaal? Een bestaand voorwerp in een bijenhotel veranderen? 

Ons vakteam, samen met onze BIJ-zondere medewerkers, gaat hiermee graag aan de slag. 

In onze eigen werkplaats hebben wij alle voorzieningen en mogelijkheden om dit soort maatwerk te leveren.

In overleg met onze opdrachtgever maken wij op deze manier unieke bijenhotels helemaal afgestemd op de wensen van de opdrachtgever.

Met een custom-made bijenhotel kun je als bedrijf de zichtbaarheid vergroten, een statement maken met een echte blikvanger en een positieve bijdrage leveren aan het behoud van de bijenpopulatie en dus de biodiversiteit.

Bijenhotel-letters-custom-made
5/5
Hierboven een impressie van enkele custom-made bijenhotels die wij gemaakt hebben

Technische gegevens:

  • De bijenhotels worden gemaakt van douglas hout en/of cortenstaal  
  • De inhoud van de bijenhotels bestaat uit bamboe en verschillende soorten hout.
  • De bijenhotels worden door ons vakteam samen met onze BIJ-zondere medewerkers in onze eigen sociale werkplaats gemaakt.

Wil je ook een custom-made bijenhotel? Neem dan contact met ons op, alle letters en cijfers combinaties zijn mogelijk. In onze eigen werkplaats hebben wij alle voorzieningen en mogelijkheden om dit soort maatwerk te leveren.

Een custom-made bijenhotel kan eventueel zelf geplaatst worden, dit ligt aan de omvang van het bijenhotel. Het montageteam van bijenhotelkopen.nl kan het ook snel en professioneel plaatsen, zo heb je er zelf geen omkijken naar en weet je zeker dat het bijenhotel op de juiste plaats staat.

Winkelwagen