Solidariteit in de werkplaats tijdens Ramadan

Solidariteit in de sociale werkplaats tijdens Ramadan 

Tijdens de Ramadan willen we een bijzonder aspect van onze sociale houtwerkplaats delen.

Bij ons werken getalenteerde medewerkers met diverse achtergronden, waaronder Islamitische vluchtelingen / statushouders uit Syrië, Afghanistan en Somalië. Gedurende deze heilige maand ervaren we samen de dynamiek van solidariteit, begrip en respect.

Voor onze BIJ-zondere medewerkers is de Ramadan een tijd van reflectie, spiritualiteit en verbondenheid. Ondanks de uitdagingen van lange dagen vasten, tonen zij toewijding aan hun werk. Alhoewel het soms moeilijk is, zeker het niet-roken.

Begrip en steun tijdens Ramadan

In onze houtwerkplaats streven we naar een inclusieve en ondersteunende omgeving voor al onze teamleden, ongeacht hun achtergrond of overtuigingen. Tijdens de Ramadan zorgen we ervoor dat er begrip is voor de speciale behoeften en rituelen van onze medewerkers, en bieden we flexibiliteit en steun waar nodig.

We zijn trots op onze BIJ-zondere medewerkers en de bijdrage die ze leveren aan onze sociale houtwerkplaats.

Wist je dit?

Met de aankoop van onze producten ondersteun je onze maatschappelijke missie en help je onze BIJ-zondere medewerkers aan een werk-, leer- en ervaringsplek. 

Sociaal ondernemen

Bijenhotelkopen.nl is een unieke Nederlandse sociale onderneming. Wij ondernemen sociaal en duurzaam, met een maatschappelijke missie. Wij willen maatschappelijke meerwaarde creëren, want met elkaar kunnen we onze leefomgeving veranderen en verbeteren.

We werken samen met diverse sociale werkplaatsen en instellingen. We vinden het namelijk belangrijk dat iedereen mee kan doen in onze maatschappij. Onze sociale partners integreren mensen in de samenleving door middel van werk. Mensen die om welke reden dan ook een afstand hebben tot de reguliere arbeidsmarkt. Samen met onze sociale partners maken wij het mogelijk dat mensen volwaardig aan het werk kunnen, daar waar het hen op eigen kracht (nog) niet lukt.

Misschien vind je dit ook interessant

educatieve posten bijenhotel
Nieuws

Nieuw educatief postermateriaal

Nieuw educatief postermateriaal  Bijenhotelkopen.nl heeft onlangs een nieuw product gelanceerd dat gericht is op het vergroten van bewustwording over het belang van het ondersteunen van

Lees verder »
Winkelwagen