Bijenhotel-letters voor distributiecentrum DHL

Bijenhotel-letters-voor-distributiecentrum-DHL-weert

Bijenhotel-letters voor distributiecentrum DHL

DHL heeft in Weert een pand gerealiseerd als uitbreiding op het huidige distributiecentrum. Deze uitbreiding is gebouwd volgens de BREEAM Excellent duurzaamheidsstandaard. Bij dit warehouse staat gezond en veilig werken voorop. Er is ook veel aandacht voor groen en ecologische voorzieningen om de flora en fauna te beschermen.

BREEAM Excellent

Voor de biodiversiteitsversterkende maatregelen is ons, door onze samenwerkingspartner Trewatin, gevraagd een bijenhotel op maat te maken. Een uniek bijenhotel van cortenstaal in de vorm van letters van DHL zoals gebruikt in het logo van DHL.
Bijenhotel-letters-distributiecentrum-DHL-Weert
Bijenhotel-letters-distributiecentrum-DHL-achterzijde

Custom-Made bijenhotel-letters

In onze werkplaats in Overloon heeft ons vakteam samen met onze BIJ-zondere medewerkers deze custom-made bijenhotel-letters van cortenstaal gemaakt. Ons montageteam heeft daarna het bijenhotel bij het distributiecentrum geplaatst. Een win-win situatie: een unieke manier om de naam van je bedrijf te laten zien en tegelijkertijd een positieve bijdrage te leveren aan de biodiversiteit.

Over BREEAM-NL:

BREEAM is een afkorting van Building Research Establishment Environmental Assessment Method en is een duurzaamheidskenmerk voor het realiseren van duurzame gebouwen met minimale milieu-impact. Een hoge BREEAM-score is van invloed op zowel de waarde, als op het groene imago van het gebouw. Het heeft bovendien invloed op een gezondere en productievere werk- en leefomgeving. Het is bruikbaar bij nieuwbouw (zoals warehouses) en bij grote renovaties van grote (kantoor)gebouwen. 

Misschien vind je dit ook interessant

educatieve posten bijenhotel
Nieuws

Nieuw educatief postermateriaal

Nieuw educatief postermateriaal  Bijenhotelkopen.nl heeft onlangs een nieuw product gelanceerd dat gericht is op het vergroten van bewustwording over het belang van het ondersteunen van

Lees verder »
Winkelwagen