Vakbeurs Openbare Ruimte groot succes

Vakbeurs-Openbare-Ruimte-groot-succes

Vakbeurs Openbare Ruimte groot succes

Op woensdag 27 en donderdag 28 september waren wij aanwezig op de Vakbeurs Openbare Ruimte in Utrecht. Het team heeft twee dagen nieuwe klanten, bestaande klanten, partners en leveranciers uit binnen- en buitenland mogen verwelkomen. Daarnaast hebben we veel geïnteresseerde studenten van diverse groenopleidingen gesproken.

Informeren en enthousiasmeren

We hebben veel bezoekers mogen informeren en enthousiasmeren over onze professionele bijenhotels en andere ecologische voorzieningen zoals vleermuiskasten, egelhuizen en nestkasten voor stadsvogels, uilen en roofvogels. Klik hier voor een videoimpressie van onze deelname aan de Vakbeurs openbare ruimte 2023.

Werken jullie bijenhotels wel?

Een veelgestelde vraag tijdens de vakbeurs was: Werken jullie bijenhotels wel? Als antwoord konden wij de beursbezoekers ons BeeHoney bijenhotel uit eigen showtuin laten zien, welke wij speciaal voor deze vraag hadden meegenomen. En het antwoord is natuurlijk JA. Check alle dichtgemetselde nestgelegenheid 👍

Over de Vakbeurs Openbare Ruimte

Openbare ruimte is urgenter dan ooit. Duurzaamheid, biodiversiteit, natuurinclusiviteit, gezondheid, et cetera. De lijst is onuitputtelijk. De toekomst van onze gedeelde leefomgeving is elke dag in het nieuws. Voor iedereen die beroepsmatig verbonden is met ontwerp, inrichting, onderhoud en/of beheer van openbare ruimte, is een bezoek aan de Vakbeurs Openbare Ruimte een must.

Op de beursvloer komen alle denkbare producten en diensten voor openbare en semi-openbare ruimte aan bod en dat maakt de Vakbeurs Openbare Ruimte elk jaar een groot succes.

Bron: website Vakbeurs openbare Ruimte

Misschien vind je dit ook interessant

BeeHoney-bijenhotel-met-plantencassettes-DonkerGroen
Nieuws

Klimaatadaptief huis Curio

Klimaatadaptief huis Curio Op 7 februari vond de feestelijke opening plaats van het klimaatadaptieve huis bij Curio in de Gemeente Breda, door klimaatburgemeester Iris Blom

Lees verder »
Winkelwagen