Bijenhotels in proeftuin Van Pallandtpolder

Bijenhotels in proeftuin Van Pallandtpolder

Ons montageteam heeft in samenwerking met de vrijwilligers van Vereniging Natuur en Landschapsbescherming Goeree Overflakkee op drie verschillende plekken in de Proeftuin van Pallandtpolder Nomada bijenhotels met informatieborden geplaatst.

Nomada Bijenhotel in Proeftuin Van Pallandtpolder

De Van Pallandtpolder op het eiland Goeree-Overflakkee is dé plaats waar vernieuwende landbouw, natuur, recreatie en onderwijs samenkomen. Met veel enthousiasme wordt er in deze proeftuin aan nieuwe vormen van lanbouw gewerkt. Het is de ambitie om bij te dragen aan een duurzame toekomst voor de agrarische sector. De proeftuin is een onderdeel van de gebiedsontwikkeling Noordrand, waar ondernemers, inwoners, onderwijs en overheid elkaar ontmoeten. Actief samenwerken aan een duurzame toekomst!

Dit is het tweede project dat we in samenwerking met de vrijwilligers van deze vereniging hebben gedaan. Afgelopen jaar hebben wij samen al enkele Nomada bijenhotels geplaatst rond Oude Tonge. Deze projecten zijn gesubsidieerd vanuit het de Stichting Windfond Krammer.

nomada-bijenhotel

We hebben een fijne en leuke samenwerking met de Vereniging en kijken al uit naar de volgende keer.

Over Vereniging Natuur en Landschapsbescherming Goeree Overflakkee:
De Vereniging stelt zich tot doel te ijveren voor het milieu op Goeree-Overflakkee, met name voor behoud en versterking van de bijzondere natuur en het karakteristieke landschap van de Zuid-Nederlandse delta.

Over Stichting Windfonds Krammer:
Stichting Windfonds Krammer is opgericht om de regio mee te laten profiteren van de opbrengst van Windpark Krammer. Van elke geproduceerde MWh duurzame energie doneert het windpark 50 eurocent aan het fonds. Dat komt neer op jaarlijks ongeveer 90.000 euro.

Misschien vind je dit ook interessant

educatieve posten bijenhotel
Nieuws

Nieuw educatief postermateriaal

Nieuw educatief postermateriaal  Bijenhotelkopen.nl heeft onlangs een nieuw product gelanceerd dat gericht is op het vergroten van bewustwording over het belang van het ondersteunen van

Lees verder »
Winkelwagen