Bijenhotelkopen.nl start duurzame samenwerking

samenwerking-replay-bijenhotelkopen

Bijenhotelkopen.nl start duurzame samenwerking 

Onlangs zijn wij een mooie en unieke samenwerking aangegaan met Replay Speeltoestellen.

Zij knappen oude speeltoestellen op en ontwerpen, produceren en monteren nieuwe speel- en beweegtoestellen. 

Duurzaamheid

Voor de speeltoestellen gebruiken zij zoveel mogelijk duurzame materialen en ontwerpen zij unieke toestellen die perfect aansluiten bij de klant en doelgroep.

Net als Replay Speeltoestellen vinden wij duurzaamheid heel belangrijk en daarin hebben wij een unieke samenwerking gevonden. Zij doen er alles aan om hun afvalstroom zo klein mogelijk te houden. En laten wij nu net veel hout nodig hebben voor onze bijenhotels. Door deze samenwerking krijgt hun resthout weer een mooie bestemming in onze bijenhotels!

bijenhotelkopen-start-duurzame-samenwerking

Bijenhotel met resthout

Het eerste Nomada bijenhotel gemaakt van het resthout staat bij het pand van Replay Speeltoestellen in Beringe.

Over de Replay Speeltoestellen

Replay Speeltoestellen is van origine een familiebedrijf dat inmiddels al meer dan 30 jaar ervaring heeft op het gebied van speel- en beweegplezier. Het begon allemaal met het overnemen, opknappen en opnieuw aanbieden van gebruikte speeltoestellen. Aangezien zij duurzaamheid altijd al belangrijk gevonden hebben proberen zij vanaf het begin af aan zoveel mogelijk materialen te recyclen. 

Misschien vind je dit ook interessant

educatieve posten bijenhotel
Nieuws

Nieuw educatief postermateriaal

Nieuw educatief postermateriaal  Bijenhotelkopen.nl heeft onlangs een nieuw product gelanceerd dat gericht is op het vergroten van bewustwording over het belang van het ondersteunen van

Lees verder »
Winkelwagen