BIJ-zonder cadeau voor Lont Bouwbedrijf

Bij-zonder cadeau voor Lont Bouwbedrijf

Bijenhotelkopen.nl heeft een BIJ-zondere rol mogen spelen in de viering van het 100-jarig jubileum van Lont Bouwbedrijf in Sint Annaparochie. Het personeel van Lont Bouwbedrijf heeft namelijk een professioneel bijenhotel, het model BeeHoney, als cadeau aan de directie van het bedrijf geschonken.

Dit duurzame, sociale, en lokaal geproduceerde geschenk symboliseert niet alleen een eeuw van vakmanschap en toewijding, maar ook een stap naar een groenere toekomst. Bijenhotelkopen.nl heeft met trots bijgedragen aan deze feestelijke gelegenheid door ons montageteam te sturen, dat vakkundig het bijenhotel heeft geplaatst bij de entree van het hoofdkantoor.

Foto: Lont Bouwbedrijf

Het duurzame cadeau past bij de Kluer-filosofie van Lont om duurzame en sociale leefomgevingen te bouwen. Dat doen ze vol passie en vanuit rentmeesterschap.

Ze dragen zo bij aan het behoud van de lokale biodiversiteit. Wilde bijen spelen een cruciale rol in ons ecosysteem. Met dit bijenhotel moedigen ze niet alleen hun aanwezigheid aan, maar dragen ze ook bij aan de bewustwording van het belang van natuurbehoud.

Wij feliciteren Lont Bouwbedrijf van harte met dit prachtige jubileum en kijken ernaar uit om samen nóg meer groene mijlpalen te bereiken!

Over Lont:

Bouwen is meer dan het stapelen van stenen. Bewust bouwen aan een leefbare wereld, dat is wat zij doen. Met oog voor de wereld om hen heen leveren ze uitsluitend topkwaliteit. Het maken van duurzame keuzes doen ze vol passie en vanuit rentmeesterschap. Zo maken zij het verschil en willen ze anderen inspireren hetzelfde te doen.

Met 100 jaar ervaring is Lont een begrip in Noord-Nederland. ze ontwikkelen, bouwen, innoveren, restaureren en beheren. Dit doen ze in de woningbouw, de agrarische sector, industrie en bestaande bouw.

Misschien vind je dit ook interessant

educatieve posten bijenhotel
Nieuws

Nieuw educatief postermateriaal

Nieuw educatief postermateriaal  Bijenhotelkopen.nl heeft onlangs een nieuw product gelanceerd dat gericht is op het vergroten van bewustwording over het belang van het ondersteunen van

Lees verder »
Winkelwagen