Diervriendelijke varkensboerderij Zonvarken

Het montageteam van Bijenhotelkopen.nl heeft afgelopen zomer een Melitta bijenhotel geplaatst bij de diervriendelijke varkensboerderij van Zonvarken in De Heurne.
 
Een revolutionaire varkensboerderij waar varkens diervriendelijk, milieuvriendelijk, klimaatvriendelijk, boervriendelijk en buurtvriendelijk gehouden worden. Deze vijf kernwaarden en het logo van Zonvarken zijn ook terug te vinden op de logopanelen in het bijenhotel.
 
Zonvarken laat zien dat maximaal dierenwelzijn, minimale emissies van CO2, ammoniak, fijnstof en geur én een gezond inkomen voor de boer prima samen kunnen gaan. Hiervoor hebben ze ontzettend veel innovaties ten behoeve van het welzijn, milieu en klimaat toegepast. Een inspirerend bedrijf dat laat zien dat het wél anders kan.

Melitta-bijenhotel-Zonvarken
bijenhotel-zonvarken

Rondom het bijenhotel staat bijvriendelijke beplanting en de stallen zijn voorzien van groene daken, er is dus meer dan voldoende voedsel aanwezig voor de wilde bijen. Ze hebben het bijenhotel al snel gevonden, zoals te zien op de rechter foto. Deze hebben wij 3 weken na plaatsing van het bijenhotel ontvangen.

Misschien vind je dit ook interessant

BeeHoney-Bijenhotel-AFAS
Projecten

BeeHoney bijenhotels bij AFAS

BeeHoney bijenhotels bij AFAS Ons montageteam heeft op twee plekken rondom het theater bij het hoofdkantoor van AFAS in Leusden een BeeHoney bijenhotel geplaatst. Wat

Lees verder »
nieuwe-bedrijfskleding-bijenhotelkopen
Nieuws

Nieuwe bedrijfskleding

We zijn trots op onze nieuwe bedrijfskleding. Wij vinden het belangrijk dat de kleding representatief is en dat we makkelijk herkenbaar zijn. Daarnaast moeten we

Lees verder »
Winkelwagen