VACATURE: CHAUFFEUR B/BE (OPROEPBASIS)

Ben jij een sociaal persoon met een technische en klantvriendelijke inslag? Voel jij je thuis op de weg en heb je een pro-actieve houding? Dan zijn wij op zoek naar jou!

OVER BIJENHOTELKOPEN.NL

Als sociale onderneming produceren en plaatsen wij professionele bijenhotels in Nederland, België en Duitsland. Bijenhotels leveren, als kunstmatige nestgelegenheid, een belangrijke bijdrage aan de natuurlijke ondersteuning van wilde bijen en andere bestuivende insecten. Professionele nestgelegenheid en voldoende voedsel zijn van essentieel belang voor het voortbestaan van de wilde bijen. Wij verschaffen met de duurzaam geproduceerde bijenhotels de mogelijkheid aan (lokale) overheid, bedrijven, agrariërs, scholen én natuurorganisaties om een bijdrage te leveren aan het beschermen van de wilde bijen. De bijenhotels worden met de hand gemaakt van Hollands Hout. De productie vindt plaats in onze eigen sociale werkplaats in Overloon waar wij door middel van werktaaltrajecten en werkleertrajecten werk verschaffen aan BIJ-zondere mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Deze deelnemers komen uit zeer diverse doelgroepen, zoals Nieuwe Nederlanders (statushouders) en WIA alsmede Wajong deelnemers. Als erkend WerkLeer bedrijf begeleiden wij ook BBL leerlingen. Wij leiden niet alleen de deelnemers op, maar zetten ook ons commerciële netwerk in om deelnemers duurzaam naar een betaalde baan of studie te begeleiden.

Als partner zijn wij aangesloten bij Nederland Zoemt, The Pollinators en NL Greenlabel.

FUNCTIE-EISEN VOOR DEZE VACATURE

Voor ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar een flexibele CHAUFFEUR op oproepbasis. In deze functie rijd je door heel Nederland voor het afleveren en evt. plaatsen van bijenhotels. Het aantal adressen varieert per route / per dag. Jij bent het visitekaartje van Bijenhotelkopen.nl want jij bent tenslotte degene die het bijenhotel aflevert bij onze klant. Hierbij is servicegerichtheid een belangrijk onderdeel. Je bent verantwoordelijk voor het tijdig en compleet afleveren van de orders. Je bent tevens verantwoordelijk voor het laden en lossen van de bus en alle overige voorkomende werkzaamheden zoals laadruimte schoonmaken en buitenkant wassen.

PROFIEL

Je bent:

  • in het bezit van rijbewijs B (rijbewijs BE is een pré)
  • een echte teamspeler
  • iemand die beschikt over communicatieve en sociale vaardigheden
  • fysiek in goede conditie
  • altijd in de buurt, want je woont binnen een straal van 15 km. van de standplaats Overloon

WAT BIEDT BIJENHOTELKOPEN.NL

Bijenhotelkopen.nl biedt jou een flexibele baan in een snel groeiend, sociaal bedrijf met een frisse blik op sociaal ondernemerschap. Een verantwoordelijke functie binnen een enthousiast team waarbij jouw rol en inbreng van belang is. Salaris in overleg.

Wij roepen vooral ook oudere geïnteresseerden op om te solliciteren!

Is deze functie jou op het lijf geschreven? Stuur dan je CV, met een korte motivatie naar info@bijenhotelkopen.nl of neem contact op via tel. 06-57553871 (Leon). Een proefrit rijden zal onderdeel zijn van het kennismaken.

Skip to content