VACATURE: CHAUFFEUR B/BE (OPROEPBASIS)

Ben jij een sociaal persoon met een technische en klantvriendelijke inslag? Voel jij je thuis op de weg en heb je een pro-actieve houding? Dan zijn wij op zoek naar jou!

OVER BIJENHOTELKOPEN.NL

Als sociale onderneming produceren en plaatsen wij professionele bijenhotels in Nederland, België en Duitsland. Bijenhotels leveren, als kunstmatige nestgelegenheid, een belangrijke bijdrage aan de natuurlijke ondersteuning van wilde bijen en andere bestuivende insecten. Professionele nestgelegenheid en voldoende voedsel zijn van essentieel belang voor het voortbestaan van de wilde bijen. Wij verschaffen met de duurzaam geproduceerde bijenhotels de mogelijkheid aan (lokale) overheid, bedrijven, agrariërs, scholen én natuurorganisaties om een bijdrage te leveren aan het beschermen van de wilde bijen. De bijenhotels worden met de hand gemaakt van Hollands Hout. De productie vindt plaats in onze eigen sociale werkplaats in Overloon waar wij door middel van werktaaltrajecten en werkleertrajecten werk verschaffen aan BIJ-zondere mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Deze deelnemers komen uit zeer diverse doelgroepen, zoals Nieuwe Nederlanders (statushouders) en WIA alsmede Wajong deelnemers. Als erkend WerkLeer bedrijf begeleiden wij ook BBL leerlingen. Wij leiden niet alleen de deelnemers op, maar zetten ook ons commerciële netwerk in om deelnemers duurzaam naar een betaalde baan of studie te begeleiden.

Als partner zijn wij aangesloten bij Nederland Zoemt, The Pollinators en NL Greenlabel.

FUNCTIE-EISEN

Voor ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar een flexibele CHAUFFEUR op oproepbasis. In deze functie rijd je door heel Nederland voor het afleveren en evt. plaatsen van bijenhotels. Het aantal adressen varieert per route / per dag. Jij bent het visitekaartje van Bijenhotelkopen.nl want jij bent tenslotte degene die het bijenhotel aflevert bij onze klant. Hierbij is servicegerichtheid een belangrijk onderdeel. Je bent verantwoordelijk voor het tijdig en compleet afleveren van de orders. Je bent tevens verantwoordelijk voor het laden en lossen van de bus en alle overige voorkomende werkzaamheden zoals laadruimte schoonmaken en buitenkant wassen. 

PROFIEL

Je bent:

 • in het bezit van rijbewijs B (rijbewijs BE is een pré)
 • een echte teamspeler
 • iemand die beschikt over communicatieve en sociale vaardigheden
 • fysiek in goede conditie
 • altijd in de buurt, want je woont binnen een straal van 15 km. van de standplaats Overloon

WAT BIEDT BIJENHOTELKOPEN.NL

Bijenhotelkopen.nl biedt jou een flexibele baan in een snel groeiend, sociaal bedrijf met een frisse blik op sociaal ondernemerschap. Een verantwoordelijke functie binnen een enthousiast team waarbij jouw rol en inbreng van belang is. Salaris in overleg.

Wij roepen vooral ook oudere geïnteresseerden op om te solliciteren!

Is deze functie jou op het lijf geschreven? Stuur dan je CV, met een korte motivatie naar info@bijenhotelkopen.nl of neem contact op via tel. 06-57553871 (Leon). Een proefrit rijden zal onderdeel zijn van het kennismaken.

Stage marketing / communicatie / content marketeer 


Als stagiair werk je aan de ontwikkeling en realisatie van de content en marketing aanpak van Bijenhotelkopen.nl. Je houdt je bezig met content realisatie voor onze online kanalen, zoals website, social media, digitale nieuwsbrief en impactblog.

Leer- en werkzaamheden

 • Het bedenken van onderwerpen voor content, campagnes en acties
 • Schrijven van content: nieuwsberichten, blogartikelen en webartikelen
 • Uitwerken van ideeën en acties voor social media en het uitvoeren ervan
 • Maken van foto en videomateriaal voor de website en social media
 • Opstarten en verzorgen van vlogs, Instagram stories en Facebook Live
 • Ondersteuning van de dagelijkse werkzaamheden op de werkvloer

Wij zoeken:

Iemand die het geweldig vind om door middel van zijn of haar stage bij te dragen aan het mooier maken van de wereld.

 • HBO communicatie / marketing / media vormgeving of design
 • Je hebt affiniteit met online marketing
 • Je bent in staat goede teksten te schrijven voor specifieke doelgroepen
 • Je kan voor verschillende media schrijven. Jouw Nederlands is van hoog niveau
 • Je bent een regelaar, gewend om zeer zelfstandig en proactief te werken.

Dit kunnen wij bieden:

Je leert/werkt in een klein, enthousiast team. Bijenhotelkopen.nl is een Social Enterprise met een bijzondere missie.

Hoe we dat doen lees je op onze website. Wij bieden je de kans om bij een uniek, inspirerend en innovatief bedrijf (online) marketing en communicatie ervaring op te doen.

Wil je meebouwen aan het bedrijf en jouw online competenties verder ontwikkelen in je stage? Stuur dan een email naar info@bijenhotelkopen.nl.

Wil je meer weten over Bijenhotelkopen.nl en/of de stageplek, dan kun je ook altijd mailen met Bianca Pouw, info@bijenhotelkopen.nl

VACATURE MEEWERKEND VOORMAN (14-21 UUR)

TECHNISCH MET EEN SOCIAAL HART

Ben jij een sociaal persoon met technische inslag? Voel jij je thuis in een werkplaats en heb je een pro-actieve houding? Dan zijn wij op zoek naar jou!

OVER BIJENHOTELKOPEN.NL

De werkplaats van Stichting Impact-Spots is gevestigd in Overloon. In deze werkplaats bouwen wij professionele bijenhotels voor het label Bijenhotelkopen.nl. Er zijn circa 5
BIJ-zondere deelnemers, met een afstand tot de arbeidsmarkt, die bij ons een werktaaltraject of een werkleertraject volgen. Deze deelnemers komen uit zeer diverse doelgroepen zoals UWV, BBL, participatiewet. Bijenhotelkopen.nl leidt niet alleen deze deelnemers op, maar zet ook haar commerciële netwerk in om deze deelnemers duurzaam naar een betaalde baan of studie te begeleiden.

FUNCTIE-EISEN

Voor ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar een MEEWERKEND VOORMAN. In deze functie draait alles om het meewerken in de productie en het aansturen van het productie team.

Als meewerkend voorman besteed je ca. 70% van je tijd aan het meewerken in de productie van de bijenhotels en aan het bewaken van de kwaliteit van de producten, voor de overige 30% stuur je de deelnemers aan (in opdracht van de operationeel manager).
Je bent tevens eindverantwoordelijk voor de productie bij afwezigheid van de operationeel manager.

De belangrijkste taken zijn:

 • Verdelen van werk, instrueren en begeleiden van de deelnemers
 • Monitoren van de planning en de kwaliteit
 • Signaleren en pro-actief maatregelen nemen om kwaliteit en efficiëntie te verbeteren
 • Eerste aanspreekpunt voor de deelnemers
 • Begeleiding Nederlandse werknemersvaardigheden en Nederlandse taal


PROFIEL

Wij zijn op zoek naar een sociale teamspeler. Je staat stevig in je schoenen en verantwoordelijkheid nemen is voor jou vanzelfsprekend. Je hebt veel geduld met mensen maar weet ook waar en wanneer de grens te trekken. Je beschikt over:

 • Nederlandse taal
 • Ervaring in een productieomgeving
 • Ervaring, kennis en passie voor houtbewerking
 • Ervaring en/of sterke affiniteit met het begeleiden van mensen met verschillende niveaus en afkomst
 • Rijbewijs B, (E) is een pré


WAT BIEDT BIJENHOTELKOPEN.NL

Bijenhotelkopen.nl biedt jou een uitdagende baan met veel diversiteit in een snel groeiend, sociaal bedrijf met een frisse blik op sociaal ondernemerschap. Een verantwoordelijke functie binnen een enthousiast team waarbij jouw rol en inbreng van belang is. Salaris in overleg voor een contract voor 2 en/of 3 dagen per week, met in de toekomst diverse doorgroeimogelijkheden.

Wij roepen vooral ook oudere geïnteresseerden op om te solliciteren!

Is deze functie jou op het lijf geschreven? Stuur dan je CV, met een korte motivatie naar info@bijenhotelkopen.nl of neem contact op via tel. 06-57553871 (Leon). Een dagdeel meedraaien in de werkplaats zal onderdeel zijn van het kennismaken.