Sponsoring Nomada bijenhotel Curio ISK school

bijenhotel-nomada

Bij de Curio ISK school in Bergen op Zoom is een mooie grote duurzame tuin gerealiseerd. Deze tuinrenovatie maakt onderdeel uit van het televisieprogramma “Lodewijks Groene Geluk”. Lodewijk Hoekstra en Helga van Leur hebben op deze school een groen schoolplein ontwikkeld.

Naast het prachtige groene schoolplein worden ook een moestuin en chill-tuin gerealiseerd.


Sponsoring Nomada bijenhotel
In de tuin van de school stond een oud, eigen gemaakt insectenhotel. Wij kregen de vraag of wij iets konden betekenen voor de school. Natuurlijk zeiden wij meteen ja want wij vinden het als sociale onderneming belangrijk om een bijdrage te leveren aan dit bijzondere project. Wij geven namelijk graag iets terug aan onze samenleving, dit keer in de vorm van een Nomada Bijenhotel

                              Lodewijks-groene-geluk-nomada            Lodewijks-groene-geluk-nomada-bijenhotel

Wat is een ISK school?
Op deze ISK school (een internationale schakelklas), ook wel eerste opvangschool genoemd, worden leerlingen (van 12 tot 18 jaar) opgevangen die zijn gevlucht voor oorlog. Er zitten +200 studenten met 30 nationaliteiten.

Benieuwd naar het resultaat?
In juli komt Lodewijks Groene Geluk op televisie bij RTL4, tijdens 5 afleveringen wordt de tuin in beeld gebracht en komen ook studenten en docenten aan het woord.

Lodewijks-groene-geluk-nomada-bijenhotel