Over ons

Sociaal ondernemen
Bijenhotelkopen.nl is een unieke Nederlandse sociale onderneming. Wij ondernemen sociaal, met een maatschappelijke missie. Wij willen maatschappelijke meerwaarde creëren, want met elkaar kunnen we onze leefomgeving veranderen en verbeteren.

Ons verhaal
We willen niets minder dan de wereld verbeteren
. Daarom zijn we een sociale onderneming, die het maatschappelijk doel vooropstelt. We willen laten zien dat commerciële bedrijfsvoering en een maatschappelijk hart wél hand in hand kunnen gaan. Het gaat voor ons om meer dan een duurzaam bijenhotel verkopen; we willen anderen inspireren om ook sociaal te ondernemen.

Bianca Pouw en Leon Gerrits, eigenaren van Bijenhotelkopen.nl
Bianca Pouw en Leon Gerrits, eigenaren van Bijenhotelkopen.nl

Team
Ons team bestaat uit Bianca Pouw, Leon Gerrits, Jaap Verbeek en diverse stagiaires en ZZP-ers. Vakbekwame en gemotiveerde werknemers. Elke dag streven wij naar het leveren van hoge kwaliteit en proberen wij u volledig te ontzorgen met onze expertise.

Nomada met educatieve bebording
Nomada met educatieve bebording

Iedereen doet mee
Wij werken samen met diverse sociale werkplaatsen en instellingen. We vinden het namelijk belangrijk dat iedereen mee kan doen in onze maatschappij. Onze sociale partners integreren mensen in de samenleving door middel van werk. Mensen die om welke reden dan ook een afstand hebben tot de reguliere arbeidsmarkt. Samen met onze sociale partners maken wij het mogelijk dat mensen volwaardig aan het werk kunnen, daar waar het hen op eigen kracht (nog) niet lukt.

Het doel van onze sociale onderneming is maatschappelijke meerwaarde creëren, want er is geen planet B. 

Wil je meer weten over onze samenwerkingen en partners, klik hier.

Plaatsing bijenhotel
Plaatsing bijenhotel

 

Help mee en red de wilde bijen met professionele nestgelegenheid