Natuur in de wijk

Stadsnatuur is een belangrijk middel om mensen met natuur in aanraking te laten komen. Natuur in de Wijk is een project waarmee er voor mensen en dieren, een betere leefomgeving gerealiseerd wordt.

Orbis biedt met het project gemeenten de kans om met bewoners dieren die leven in stedelijk gebied een handje te helpen. Door bijvoorbeeld het kosteloos leveren van nestkasten, beplanting en bijenhotels. 

Met Natuur in de Wijk en Bijenhotelkopen.nl werken we de komende jaren verder aan het vergroten van de biodiversiteit in wijken in heel Nederland. Doe jij mee? Kijk op de website of stuur een mail naar info@natuurindewijk.nl 

bijenhotel-groen-schoolplein

Nomada bijenhotel voor groene schoolplein

Levering BeeFunny bijenhotels

Voor het project Natuur in de wijk in samenwerking met Orbis hebben wij al op meer dan 15 verschillende basisscholen in Noord-Brabant bijenhotels geplaatst. Mede door en subsidieregeling voor scholen, plaatsen we in 2023 nog veel meer bijenhotels.

Misschien vind je dit ook interessant

BeeHoney-bijenhotel-met-plantencassettes-DonkerGroen
Nieuws

Klimaatadaptief huis Curio

Klimaatadaptief huis Curio Op 7 februari vond de feestelijke opening plaats van het klimaatadaptieve huis bij Curio in de Gemeente Breda, door klimaatburgemeester Iris Blom

Lees verder »
Winkelwagen