Montage

Wij ontzorgen je geheel met ons eigen, enthousiaste montageteam.

Onze ervaren monteurs zijn opgeleid om de bijenhotels op de juiste manier te plaatsen voor de wilde bijen. Zo heb je er zelf geen omkijken naar en weet je zeker dat het bijenhotel op de juiste plaats staat.

Voor de grotere modellen (BeeDouble, BeeNice, Melitta Eucera en BeeHoney) wordt de plaatsing altijd door ons montageteam uitgevoerd, aangezien deze bijenhotels met speciale grondankers in snelbeton worden geplaatst. Tevens moet de opbouw van deze bijenhotels professioneel worden uitgevoerd wegens de grootte en het zware gewicht. Geen eenvoudig klus, maar “onze jongens” doen het met veel plezier en plaatsen bijenhotels en educatieve informatieborden in heel Nederland. Van bedrijventerreinen in Maastricht tot de Nieuwe Maasvlakte bij Rotterdam en van particulieren in Drenthe tot groene schoolpleinen in Noord-Holland. Het montageteam draait hun hand er niet voor om.

De grens steken ze ook regelmatig over, aangezien ze ook bijenhotels en educatieve informatieborden in België en Duitsland plaatsen, bij o.a. agrariërs, op bedrijventerreinen, in natuurgebieden en bij particulieren.

Werken bij Bijenhotelkopen.nl
Eucera bijenhotel in de maak
Informatiebord Bijenhotelkopen.nl

De plaatsingskosten worden altijd in onze offertes duidelijk en overzichtelijk aangeboden. Na goedkeuring van de offerte wordt een leverings- en plaatsingsdatum afgesproken en worden telefoonnummers uitgewisseld zodat het montageteam op de dag van plaatsing een half uur voor aankomst extra kan bellen. Uiteraard alles in overleg met de klant.

Wil je meer informatie over onze bijenhotels en onze leverings- en plaatsingsmogelijkheden? Mail dan naar info@bijenhotelkopen.nl

Voor de plaatsing van onze bijenhotels