Kerstpakketten

Wil je een BIJ-zonder relatiegeschenk of Kerstpakket geven aan medewerkers en relaties? Zoek niet verder! Wij bieden sociaal, lokaal en duurzaam geproduceerde bijenhotels, gepersonaliseerd met jouw bedrijfsnaam. Een cadeau waar jouw relaties, medewerkers én de wilde bijen jarenlang plezier van hebben. 

Modellen
We bieden diverse modellen bijenhotels en hommelkasten aan. Kies hier voor een standaard model, kies hier voor onze KERST specials of mail naar info@bijenhotelkopen.nl indien je interesse hebt in een speciale bedrijfsvariant.

Bijenhotel BeeFunny
Bijenhotel BeeLittle
Bijenhotel BeeHappy
Hommelkast

Een persoonlijk kado
We kunnen de bijenhotels een persoonlijk tintje meegeven door een houten logoplaatje met jouw eigen bedrijfsnaam te bevestigen. Zie de foto’s voor de verschillende mogelijkheden.

Voor meer informatie of een bestelling van grotere aantallen, stuur dan een mail naar info@bijenhotelkopen.nl 

Bijenhotel BeeFunny met standaard logo plaatje
Voorbeeld van het Kerstpakket van Administratiekantoor BAS van vorig jaar (met eigen logo-plaatje)

KERST SPECIALS
We verkopen dit jaar 3 speciale Kerst / feestdagen bijenhotels. Deze BeeFunny bijenhotels hebben een speciaal houten plaatje met de tekst BIJ-zonder goed 2021 of Fijne Feestdagen of BEE-tastic 2021. 

De BeeFunny KERST bijenhotels worden in een stevige, kartonnen doos verzonden. Tevens ontvang je GRATIS 2 zakjes BIJ-vriendelijk bloemzaad. 

Deze KERST SPECIALS zijn te bestellen via onze webshop. Voor grotere aantallen mail naar info@bijenhotelkopen.nl 

Social Return
Wist je dat je met de aankoop van een bijenhotel jouw social return verplichting invult? 

In onze sociale werkplaats bieden wij kansen aan BIJ-zondere medewerkers die het zonder steuntje in de rug (nog) niet redden op de arbeidsmarkt. We creëren een veilige, kleinschalige plek waar ze zichzelf kunnen zijn en bieden werk waar ze trots op kunnen zijn. Dat geeft ze voldoening, eigenwaarde, respect en toekomstperspectief. Iets wat ze jarenlang niet hebben mogen of kunnen ervaren.

Door een bijenhotel te kopen bij Bijenhotelkopen.nl laat je jouw sociale gezicht zien, toon je aan maatschappelijk verantwoord te ondernemen en vul je jouw Social Return verplichting in. Want hoe meer bijenhotels wij verkopen, hoe meer mensen wij een plek kunnen bieden, die nu helaas aan de zijlijn staan.

Het team van Bijenhotelkopen.nl
Skip to content