Greenlabel

NL Greenlabel

Wat doet NL Greenlabel precies?
Er is bij allerlei partijen veel behoefte aan meer kennis en aan concrete handvatten om te komen tot een levende en duurzame buitenruimte. Om daarin te voorzien is NL Greenlabel opgericht.
NLGreenlabelNL Greenlabel, opgericht door Nico Wissing (tuin- en landschapsontwerper) en Lodewijk Hoekstra (bekend van televisie), heeft tot doel het creëren van een gezonde en duurzame leefomgeving waarbij mens en natuur in balans zijn. Het gebruik van duurzame producten, materialen en groen in de ruimste zin van het woord staan hierbij centraal. Om dit ook meetbaar te maken is in opdracht van NL Greenlabel het eerste integrale duurzaamheidslabel ontwikkeld. Dit label biedt in één oogopslag inzicht in de duurzaamheidsscore van producten & materialen, planten of gebieden. Eenvoudiger, bewuste en verantwoorde keuzes maken, ligt hiermee binnen handbereik.
NLGreenlabel
Door de koppeling met de Wetenschappelijke Raad van Advies en de NL Professionals (hoveniers en groenvoorzieners) is het mogelijk om samen met diverse stakeholders de duurzaamste woonwijken, bedrijventerreinen, tuinen en parken te ontwerpen, realiseren en beheren. www.nlgreenlabel.nl

Partners
NL GreenlabelNL Greenlabel staat net als wij voor het in balans brengen van de natuurlijke leefomgeving. We hoeven niemand te vertellen dat je samen meer kan bereiken dan alleen.

Wij zijn daarom enorm trots dat wij vanaf nu
(08-03-2018) officieel partners zijn!
Voor nog meer informatie over NL Greenlabel, klik hier om naar hun website te gaan.

Bekijk ook onze andere partners: Nederland Zoemt en The Pollinators.

Help mee en red de wilde bijen met professionele nestgelegenheid