Een bijzonder bijenhotel voor Mourik

Een bijzonder bijenhotel voor Mourik, zij hebben ons de opdracht gegeven om een speciaal bijenhotel te maken in de vorm van hun logo voor het pand op de Nieuwesluisweg in Rotterdam.

Mourik heeft duurzaamheid als één van de hoofdthema’s in hun strategie “Route’25”. Het verduurzamen voeren ze stap voor stap door; in de manier van werken, het materieel en soms door de werkomgeving aan te passen. Het initiatief om een bijenhotel te plaatsen komt voort uit deze strategie.

Het bijenhotel heeft de vorm van het logo; “het slootje-dijkje”. Erik Jansen (kwaliteitsmanager Mourik) bedacht in opdracht van Gert Griffioen (corporate head of safety) deze vorm van het hotel. Samen met Leon (operationeel manager Bijenhotelkopen.nl), Jan Noordermeer, Erwin Hofland en Joël Schrier van de afdeling New development zijn de tekeningen gemaakt voor het hotel. Met als resultaat een prachtig bijenhotel, dat bijdraagt aan de duurzaamheidsdoelstellingen van Mourik.

Tijdens de productie van dit bijzondere bijenhotel is kwaliteitsmanager Erik Jansen van Mourik op bezoek geweest bij Bijenhotelkopen.nl om het productieproces te bekijken. Tijdens dit bezoek heeft hij ook kennis gemaakt met onze BIJ-zondere medewerkers en hebben we laten zien op welke manier wij sociaal werken.

Productieproces:

Bijenhotel-Special
Bijenhotel-Special