Publicatie De Bok 13 mei 2022: Bijenhotel geplaatst bij Pro College Boxmeer

De stage van Sven is op een leuke manier afgerond. Samen met Leon, die Sven tijdens zijn stage heeft begeleid, hebben zij een Nomada bijenhotel op zijn school, het ProCollege Boxmeer, geplaatst. Sven heeft dit bijenhotel zelf gemaakt tijdens zijn stage.

pro-college-nomada

https://bijenhotelkopen.nl/bijenhotel-nomada/

Ruim 50-60 leerlingen en docenten waren aanwezig bij de plaatsing van het Nomada bijenhotel. Ze luisterde aandachtig naar de uitleg van Leon over de werking van het bijenhotel en het belang van het ondersteunen van de wilde bijen. 

 

Het bijenhotel is een mooie aanvulling voor de reeds aanwezige fruitbomen en de moestuin. De docent groen gaat samen met de leerlingen nog bijvriendelijke rondom het bijenhotel nog bijvriendelijk bloemenmengsel inzaaien.

pro-college-nomada

Het ProCollege is een praktijkschool (speciaal onderwijs). Praktijkonderwijs is een vorm van voortgezet onderwijs, ingericht voor leerlingen die sterk zijn in praktische vakken.

Wil jij ook stage lopen bij onze sociale werkplaats? Kijk op de website bij onze stageplekken, neem contact op via info@bijenhotelkopen.nl of kom een keertje langs.

De lokale krant De Bok plaatste een artikel met foto.

Bron artikel: De Bok, 13-5-2022

Misschien vind je dit ook interessant

stagiaires-gezocht
Werken bij Bijenhotelkopen.nl

Stage Bestuurskunde

Leer- en werkzaamheden Ondersteuning bij de aanvraag van PSO certificering: Wij willen graag de PSO certificering gaan aanvragen. De Prestatieladder Socialer Ondernemen (PSO) is een wetenschappelijk

Lees verder »
stagiaires-gezocht
Werken bij Bijenhotelkopen.nl

Stage Social work

Leer- en werkzaamheden Professionaliseren vrijwilligers strategie; bedenken en uitvoeren van een vrijwilligers strategie, opzetten vrijwilligerspool en werven van nieuwe vrijwilligers: Welke mogelijkheden zijn er binnen

Lees verder »
stagiaires-gezocht
Werken bij Bijenhotelkopen.nl

Stage HRM

Leer- en werkzaamheden Professionaliseren HRM / begeleidingsbeleid; bedenken, opzetten, en uitvoeren van een stagiaire strategie: Welke stage / afstudeer mogelijkheden zijn er binnen onze sociale

Lees verder »
Winkelwagen