Publicatie De Bok 13 mei 2022: Bijenhotel geplaatst bij Pro College Boxmeer

De stage van Sven is op een leuke manier afgerond. Samen met Leon, die Sven tijdens zijn stage heeft begeleid, hebben zij een Nomada bijenhotel op zijn school, het ProCollege Boxmeer, geplaatst. Sven heeft dit bijenhotel zelf gemaakt tijdens zijn stage.

pro-college-nomada

https://bijenhotelkopen.nl/bijenhotel-nomada/

Ruim 50-60 leerlingen en docenten waren aanwezig bij de plaatsing van het Nomada bijenhotel. Ze luisterde aandachtig naar de uitleg van Leon over de werking van het bijenhotel en het belang van het ondersteunen van de wilde bijen. 

 

Het bijenhotel is een mooie aanvulling voor de reeds aanwezige fruitbomen en de moestuin. De docent groen gaat samen met de leerlingen nog bijvriendelijke rondom het bijenhotel nog bijvriendelijk bloemenmengsel inzaaien.

pro-college-nomada

Het ProCollege is een praktijkschool (speciaal onderwijs). Praktijkonderwijs is een vorm van voortgezet onderwijs, ingericht voor leerlingen die sterk zijn in praktische vakken.

Wil jij ook stage lopen bij onze sociale werkplaats? Kijk op de website bij onze stageplekken, neem contact op via info@bijenhotelkopen.nl of kom een keertje langs.

De lokale krant De Bok plaatste een artikel met foto.

Bron artikel: De Bok, 13-5-2022

Misschien vind je dit ook interessant

BeeHoney-bijenhotel-met-plantencassettes-DonkerGroen
Nieuws

Klimaatadaptief huis Curio

Klimaatadaptief huis Curio Op 7 februari vond de feestelijke opening plaats van het klimaatadaptieve huis bij Curio in de Gemeente Breda, door klimaatburgemeester Iris Blom

Lees verder »
Winkelwagen