Bijenhotel-letters van cortenstaal

Bijenhotel-letters van cortenstaal

We hebben een mooie unieke Special mogen maken, dit keer voor het nieuwe pand van ecologische basisschool De Verbeelding in Almere. In overleg met de opdrachtgever hebben wij custom-made bijenhotel-letters van cortenstaal gemaakt.

Alle letters van de naam van de school en het sportcomplex zijn eerst op maat gemaakt van cortenstaal. Daarna zijn onze Bij-zondere medewerkers aan de slag gegaan om van elke letter een professioneel goedwerkend bijenhotel te maken. Zij hebben de cortenstaal letters gevuld met Hollands hout en bamboe zodat de wilde bijen een veilige nest- rust- en overwinteringsplaats hebben.
custom-made-bijenhotel-letters-cortelstaal
De Verbeelding heeft de bijenhotel-letters zelf aan de wand van het pand gemonteerd. En het resultaat mag er zijn! Een unieke manier om de naam van je school te laten zien en een bijdrage te leveren aan de biodiversiteit.
custom-made-bijenhotel
Bijenhotel-letters-custom-made
Wil je ook een custom-made bijenhotel? Neem dan contact met ons op, alle letters en cijfers combinaties zijn mogelijk. In onze eigen werkplaats hebben wij alle voorzieningen en mogelijkheden om dit soort maatwerk te leveren.

Over ecologische basisschool de verbeelding en hun visie op het onderwijs:

‘Verbeelding is belangrijker dan kennis. Want kennis is beperkt, terwijl verbeelding de hele wereld omvat’.

Kinderen komen tot leren door vakoverstijgend, aantrekkelijk en betekenisvol onderwijs. Dit doen zij door de kinderen te stimuleren, te laten ontdekken en onderzoeken. De school kijkt vanuit het begrip duurzaamheid naar de toekomst van de kind(eren), ze integreren dit in het lesaanbod en in hun handelen.

Het ecologische gedachtegoed van de school zie je onder andere terug in het gebouw, het gebruik van materialen en het gebruik van zonnepanelen.

Misschien vind je dit ook interessant

educatieve posten bijenhotel
Nieuws

Nieuw educatief postermateriaal

Nieuw educatief postermateriaal  Bijenhotelkopen.nl heeft onlangs een nieuw product gelanceerd dat gericht is op het vergroten van bewustwording over het belang van het ondersteunen van

Lees verder »
Winkelwagen