Bijenhotel als afscheidscadeau van groep 8

Een bijenhotel als afscheidscadeau van groep 8 aan school, een origineel en BIJ-zonder cadeau!

Het laatste schooljaar is altijd een bijzonder jaar: een jaar ter voorbereiding op het voortgezet onderwijs, een jaar met leuke dingen en een jaar om afscheid te nemen.

Kinderen van groep 8 (en ouders) geven vaak als afscheid een bijzonder en speciaal cadeau aan docenten en de school om ze te bedanken en een blijvende herinnering te geven. 

Een bijenhotel is zo’n BIJ-zonder cadeau waar de school nog jaren plezier van heeft. Een mooie blikvanger bij de ingang van de school of op het schoolplein. Daarnaast levert het bijenhotel een bijdrage aan het behoud van de bijen en de biodiversiteit.

Het Nomada bijenhotel is een bijenhotel dat hiervoor zeer geschikt is, eventueel met een informatiebord. Een mooi cadeau met een educatief randje.

Een bijenhotel (Nomada Deluxe) met het logo van de school of een bedankje van groep 8 is natuurlijk nog leuker!

bijenhotel-afscheidscadeau
Bijenhotel Nomada
nomada-bijenhotel
Bijenhotel Nomada Deluxe met bedankje groep 8
Bijenhotel Nomada met informatiebord
bijenhotel-nomada-deluxe
Bijenhotel Nomade Deluxe met logobord
Meer informatie over een bijenhotel als afscheidscadeau? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of via info@bijenhotelkopen.nl

Misschien vind je dit ook interessant

BeeHoney-bijenhotel-met-plantencassettes-DonkerGroen
Nieuws

Klimaatadaptief huis Curio

Klimaatadaptief huis Curio Op 7 februari vond de feestelijke opening plaats van het klimaatadaptieve huis bij Curio in de Gemeente Breda, door klimaatburgemeester Iris Blom

Lees verder »
Winkelwagen