BIJ-zondere nieuwe kledingsponsor voor Overloonse mountainbikeclub

De mountainbikeclub Loën uit Overloon heeft in het bedrijf Bijenhotelkopen.nl een BIJ-zondere nieuwe kledingsponsor gevonden. Om de sportieve vriendenclub in het nieuw te steken voor het zomer- en winterseizoen, werd een sponsor samenwerking gezocht met 8 lokale ondernemers. Het BIJ-zondere Overloonse bedrijf Bijenhotelkopen.nl werd als hoofdsponsor gecontracteerd. 

Tenue mountainbikeclub

Het nieuwe fietstenue is met de mountainbikers samen ontworpen, uitgezocht en doorgepast. Het unieke kleding-ontwerp, met het opvallende geel-zwarte design van de hoofdsponsor, is in nauw overleg ontworpen met de professionele designers van het merk BIORACER-HUNTER uit Heerenveen. Afgelopen week zijn de fietstenues aan de Mountainbikeclub Loën uitgeleverd, precies op tijd voor de start van de zomervakantie. 

Bijenhotelkopen.nl steunt lokale samenleving

“We zijn er trots op om kledingsponsor te zijn van deze enthousiaste en sportieve club lokale mountainbikers’ zegt Bianca Pouw, eigenaar van Bijenhotelkopen.nl. “Iets terugdoen voor de lokale gemeenschap van het dorp Overloon, waar we leven, werken en sporten, is waar wij in geloven en wat we via deze sponsoring willen uitdragen.”.
Leon Gerrits van de Moutainbikeclub Loën vult aan: “Als vriendenclub mountainbiken we elke week met veel plezier en jaarlijks organiseren wij ons Mannen-bikersweekend op de Veluwe of in Drenthe. Een nieuw tenue was hard nodig. We willen alle sponsoren bedanken voor hun financiële ondersteuning, zodat we de nieuwe fietskleding hebben kunnen aanschaffen.”. 

Samen sterk voor de regio

Andere lokale ondernemers die de Mountainbikeclub financieel ondersteunen met een logo op de kleding zijn: 
B. Franken Trans, Jakom, Groene Kade, Timmerteun, Aannemer M. Jansen, T. Janssen Aanhangers, Brouwers Houtzagerij en Het Groenkompas.

mountainbikeclub overloon
Mountainbikeclub Loën met in het midden Bianca Pouw, eigenaar van Bijenhotelkopen.nl
Skip to content